Jump to content

Mery Lumynyta

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mery Lumynyta last won the day on January 22

Mery Lumynyta had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

920 profile views
 1. ๐Ÿ’ง#Ora16fix mentinere ๐Ÿ’ง#Gustare miezi de floarea soarelui si o jumatate de ciocolata ๐Ÿ’ง#Gustare placuta si o dupa amiaza frumoasa!!!๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง
 2. ๐ŸŒน#Ora 7fix mentinere ๐ŸŒน#Mic dejun doua felii de paine prajita cu pasta de avocado,ardei gras rosu,galben,verde,rosii chery,castarveti,maslinute si doua mini mozzarela si nelipsita cafeluta simpla ๐ŸŒน#Pofta buna si o zi cat mai frumoasa sa aveti!!!!
 3. #Ora 16fixmentinere #Gustare o rondea din grau expandat cu unt de arahide .goji.merisoare si o cafeluta #Gustare placuta si o dupa amiaza frumoasa!!!
 4. ๐ŸŒน#Ora 13fix mentinere ๐ŸŒท#Pranz trei sarmalute cu mamaliga si ardei iute rosu ๐ŸŒน#Pofta buna sa aveti !!!
 5. Ora7fixmentinere Mic dejun o felie de paine taiata in doua cu zacusca si branza cottage,rosii,castraveti,ardei gras colorat,maslinutesi nelipsita cafeluta simpla Pofta buna si o zi frumoasa!!!
 6. ๐ŸŒน#Ora 13fix mentinere ๐ŸŒน#Pranz ficatei cu orez si sfecla rosie ๐ŸŒน#Pofta buna si o zi frumoasa sa aveti!!
 7. ๐ŸŒท#Ora 7fixmentinere ๐ŸŒท#Mic dejun doua felii de paine integrala cu unt si gem si o cana de lapte si nelipsita cafeluta simpla ๐ŸŒท#Pofta buna si o zi frumoasa~!!!!
 8. ๐ŸŒน#Ora 7fix mentinere ๐ŸŒน#Mic dejun o rondea din grau expandat cu zacusca ,rosii cheryy un ou fiert,ardei gras colorat,mini mozzarela,maslinute si nelipsita cafeluta simpla ๐ŸŒน#Sa va fie de bine si o zi minunata!!!
 9. ๐ŸŒน#Ora 13fix mentinere ๐ŸŒน#Pranz salata verde cu castraveti ,ridichii, ardei gras rosu si verde, maslinute orez si carnati de casa facuti pe gratar ๐ŸŒน#Pofta buna si o zi frumoasa sa aveti!!
 10. ๐ŸŒท#Ora 7fix mentinere ๐ŸŒท#Mic dejun doua rondele din grau expandat cu branza coatge ,pateu ,ardei gras rosu,galben,verde,rosrii chery,un pic de salata de boeuf,maslinute si nelipsita cafeluta simpla ๐ŸŒท#Sa va fie de bine si o zi frumoasa!!!๐ŸŒน๐ŸŒป
 11. ๐ŸŒน#Ora 10fix mentinere ๐ŸŒน#Gustare o budinca de chia cu aiurt Bio , potocala,goji,merisoare ๐ŸŒน#Gustare placuta
 12. ๐ŸŒท#Ora 7fix mentinere ๐ŸŒท#Mic dejun doua felii de paine integrala cu pasta de avocado ,rosii chery,ardei gras ,masline,branza si un ceai de fructe ๐ŸŒท#Pofta buna si o zi frumoasa!!!
 13. #Ora7fix mentinere #Mic dejun salata de boeuf ,rosii cheryy colorate,castarveti,branza,baby spanac,ardei gras rosu si galben ,maslinute si nelipsita cafeluta simpla #Sa va fie de bine si o zi frumoasa!!!
 14. ๐ŸŒท#Ora 19fix mentinere ๐ŸŒท#Cina o salata asortata ๐ŸŒท#Pofta buna si o seara frumoasa!!!
 15. ๐ŸŒป#Ora16fix mentinere ๐ŸŒป#Gustare miezi de nuca si o cafeluta ๐ŸŒป#Gustare placuta!!!
×
×
 • Create New...